Avokado hljeb
Sastojci
Instrukcije
Pomiješajte jaje, pire od avokada, vrhnje i orahe.
U drugu zdjelu dodajte brašno, sodu, prašak za pecivo i sol.
Prespite smjesu s brašnom u smjesu s avokadom. Miješajte tek toliko da brašno postane vlažno.
Stavite smjesu u podmazanu posudu za pečenje, prekrivenu alumunijskom folijom koja je također podmazana.
Stavite u pećnicu i pecite 60 minuta na temperaturi od 170 °C.
Izvadite hljeb pećnice i iz posude u kojoj ste pekli hljeb.
Odstranite foliju, ostavite da se ohladi a zatim poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.