Banana hljeb
Sastojci
Instrukcije
Zagrijte pećnicu na 180 °C, a dno 23 cm duge tave obložite sa pergament papirom.
U zdjelu dodajte brašno, prašak za pecivo, sodu, sol i cimet. Miješajte i dodajte šećer.
U većoj zdjeli pomiješajte maslac, jaja, bananu, kiselo vrhnje, vanilla ekstrakt.
Pomiješajte dvije smjese i dodajte čokoladu.
Miješajte dok nestanu tragovi brašna.
Stavite smjesu u pripremljenu tavu i pecite 40 minuta ili dok ne bude pečena.
Ostavite da se ohladi i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.