Brza govedina s rižom
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 4 minuta

Sastojci
Mljevena govedina:
450 grama
Riža:
2 šolje
Francuska supa od luka:
1 pakovanje
Voda:
4 šolje
Konzervisana krem supa od gljiva:
400 mililitara
Instrukcije
Zagrijte ulje u loncu, dodajte meso i pecite dok ne dobije smeđu boju.
Umiješajte supu od luka, rižu, vodu i krem supu od gljiva.
Dovedite do ključanja, poklopite i kuhajte 20 minuta ili dok riža ne bude kuhana.
Skinite i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.