Čokoladna torta
Sastojci
Instrukcije
U zdjeli pomiješajte margarin i žumanca.
Dodajte pola šećera i istopljenu čokoladu.
U drugoj zdjeli umutite bjelanca i ostatak šećera tako da dobijete kompaktnu smjesu a zatim je pomiješajte u smjesu s čokoladom.
Ispecite 3 korice od pola smjese koju ste napravili.
Korice pecite 20 minuta na temperaturi od 200 °C.
Od krem šlaga i mlijeka napravite šlag.
Tortu pravite tako što redate prvo pečene korice, ostatak čokoladne smjese a zatim šlag.
Ukrasite s čokoladom i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.