Curry govedina s gljivama
Sastojci
Instrukcije
Zagrijte ulje u tavi, dodajte meso i pecite dok ne dobije smeđu boju, s obje strane. Izvadite meso i ostavite sa strane.
Kombinirajte curry, crveni luk, bijeli luk, chilli u prahu i zelenu papriku. Dodajte u tavu i dinstajte uz konstantno miješanje dok luk ne omekša.
Vratite meso a zatim umiješajte supu, umak od soje i gljive.
Poklopite i kuhajte 40 minuta ili dok meso ne omekša.
Pomiješajte kukuruzni škrob sa 1/4 šolje vode pa dodajte u kuhanu govedinu.
Skinite i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.