Dimljeni losos s rezancima
Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 2 minuta
Sastojci
Kuhani rezanci:
200 grama
Svježi sir:
3/2 solja
Vrhnje:
3/2 solja
Gljive:
100 grama
Cheddar sir:
1/2 šolje
Crveni luk:
2 kašičice
Worcestershire umak:
2 kašičice
Bijeli luk:
1 kašičica
Peršun:
Po želji
Dimljeni losos:
200 grama
Instrukcije
U tavi dodajte rezance, svježi sir, vrhnje, losos, gljive, cheddar sir, luk i worcestershire umak. Izmiješajte.
Poklopite i zagrijavajte 10 minuta uz povremeno miješanje.
Skinite s toplote i ostavite da odstoji 5 minuta.
Pospite peršunom i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.