Fileti u umaku od senfa
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 8 minuta
Sastojci
Senf:
1/4 šolje
Bourbon:
1/4 šolje
Smeđi šećer:
1/4 šolje
Worcestershire umak:
1 kašičica
Sol:
1 kašičica
Zeleni luk:
2 glavice
Maslo:
1 kašika
Maslinovo ulje:
1 kašika
Pileći fileti:
4 komada
Instrukcije
U zdjeli pomiješajte senf, bourbon, smeđi šećer, worcestershire umak, sol i zeleni luk.
Umiješajte filete u napravljenu marinadu, poklopite i ostavite da marinira 2 sata.
Zagrijte maslo i ulje u tavi na visokoj temperaturi. Dodajte filete i pecite 3-4 minute sa svake strane.
Izvadite filete iz tave, odstranite masnoću pa dodajte marinadu. Promiješajte i dovedite do ključanja.
Prelijte preko fileta i poslužite odmah.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.