Gljive sa lukom i mesom
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Šampinjoni:
1 kilogram
Crveni luk:
1 glavica
Govedina:
40 grama
Margarin:
30 grama
Peršun:
1 kašičica
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Domaći hljeb:
1 komad
Instrukcije
Govedinu propržite.
Zagrijte margarin u tavi i dodajte luk.
Pecite dok luk ne požuti a zatim dodajte gljive.
Začinte sa soli, biberom i peršinom.
Pecite još malo pa poslužite uz domaći hljeb.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.