Goveđi odrezak s gljivama u vrhnju
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Goveđi odrezak:
700 grama
Brašno:
Po želji
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Crveni luk:
1 glavica
Goveđa osnova:
2 šolje
Worcestershire umak:
4 kašike
Vrhnje za kuhanje:
1/4 šolje
Vino:
1/4 šolje
Pavlaka:
1/4 šolje
Gljive:
Po želji
Instrukcije
Umiješajte meso u brašno, sol i biber.
Stavite meso u tavu i pecite dok ne bude pečeno a zatim izvadite i ostavite sa strane.
Dodajte i propržite luk u istoj tavi pa umiješajte supu, Worcestershire umak, vino i meso.
Kuhajte dok meso ne omekša s tim da desetak minuta prije nego što meso omekša umiješate vrhnje, pavlaku i narezane gljive.
Skinite i poslužite uz rižu ili kuhanu tjesteninu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.