Goveđi odrezak s gljivama u vrhnju

Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 10 minuta
Goveđi odrezak s gljivama u vrhnju

Sastojci

Goveđi odrezak:
700 grama
Brašno:
Po želji
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Crveni luk:
1 glavica
Goveđa osnova:
2 šolje
Worcestershire umak:
4 kašike
Vrhnje za kuhanje:
1/4 šolje
Vino:
1/4 šolje
Pavlaka:
1/4 šolje
Gljive:
Po želji

Instrukcije

  1. Umiješajte meso u brašno, sol i biber.

  2. Stavite meso u tavu i pecite dok ne bude pečeno a zatim izvadite i ostavite sa strane.

  3. Dodajte i propržite luk u istoj tavi pa umiješajte supu, Worcestershire umak, vino i meso.

  4. Kuhajte dok meso ne omekša s tim da desetak minuta prije nego što meso omekša umiješate vrhnje, pavlaku i narezane gljive.

  5. Skinite i poslužite uz rižu ili kuhanu tjesteninu.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.