Govedina s crvenim lukom i jajima

Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 5 minuta
Govedina s crvenim lukom i jajima

Sastojci

Kuhani goveđi odrezak:
1 komad
Crveni luk:
1 glavica
Jaja:
2 komada
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Maslo:
Po želji

Instrukcije

  1. Sameljite kuhani odrezak i mljeveno meso stavite u dublju posudu.

  2. U posudu dodajte luk, sol i biber i sve izmiješajte.

  3. Zagrijte maslo u tavi pa dodajte smjesu s mesom i pecite 3 minute uz povremeno miješanje.

  4. Nakon 3 minute prelijte s umućenim jaja.

  5. Stavite tavu u pećnicu i pecite 5 minuta na umjerenoj temperaturi.

  6. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.