Govedina s crvenim lukom i jajima
Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Kuhani goveđi odrezak:
1 komad
Crveni luk:
1 glavica
Jaja:
2 komada
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Maslo:
Po želji
Instrukcije
Sameljite kuhani odrezak i mljeveno meso stavite u dublju posudu.
U posudu dodajte luk, sol i biber i sve izmiješajte.
Zagrijte maslo u tavi pa dodajte smjesu s mesom i pecite 3 minute uz povremeno miješanje.
Nakon 3 minute prelijte s umućenim jaja.
Stavite tavu u pećnicu i pecite 5 minuta na umjerenoj temperaturi.
Izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.