Govedina s gljivama i bijelim grahom
Sastojci
Instrukcije
Zagrijte maslinovo ulje u tavi na većoj temperaturi.
Stavite govedinu i pecite po 2 minute sa svake strane ili dok ne dobije ružičastu boju.
Izvadite iz tave pa začinite sa soli i biberom.
U istu tavu dodajte preostalo maslinovo ulje.
Dodajte mrkvu i kuhajte uz konstantno miješanje 3 minute.
Zatim dodajte luk i kuhajte, uz miješanje, 8 minuta li dok luk ne postane hrskav.
Dodajte gljive i vino pa kuhajte još 5 minuta.
Umiješajte grah i paradajz. Nastavite kuhati još 3 minute.
Vratite govedinu u tavu, kuhajte još dvije minute.
Skinite sa vatre i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.