Govedina u sherry-u s povrćem
Sastojci
Instrukcije
U manjoj posudi pomiješajte vodu, sherry i umak od soje.
Prelijte preko narezanog odrezka i ostavite da marinira 60 minuta.
Zagrijte ulje u tavi pa dodajte mrkvu, papriku i crveni luk. Pecite oko 5 minuta uz konstantno miješanje a zatim skinite i ostavite sa strane.
U drugoj tavi zagrijte ulje i dodajte govedinu (koju ste ocijedili a marinadu sačuvali). Pecite s obje strane dok meso ne dobije smeđu boju.
Umiješajte povrće i marinadu. Kuhajte, uz povremeno miješanje, dok umak ne postane kompaktan.
Skinite i poslužite uz kuhanu rižu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.