Govedina u sojinom umaku s brokulama
Sastojci
Instrukcije
Zagrijte ulje u tavi pa dodajte narezani odrezak i pržite dok meso ne bude pečeno. Skinite s vatre i ostavite na stranu.
U drugu tavu dodajte brokule, 1/4 šolje vode, peršun, papriku i bijeli luk u prahu. Poklopite i kuhajte 5 minuta.
Pomiješajte u manjoj posudi preostalu vodu sa kečapom, umakom od soje, kukuruznim škrobom i đumbirom.
Dodajte smjesu s kečapom u tavu s mesom, vratite na toplotu i dovedite do ključanja. Kuhajte 5 minuta ili dok se umak ne zgusne.
Skinite i poslužite uz kuhane brokule.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.