Grčka pileća supa
Služi: 1 osobuKuhanje: 60 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Pileća supa:
3 šolje
Voda:
1 šolja
Piletina:
450 grama
Špinat:
600 grama
Crveni luk:
1 glavica
Feta sir:
220 grama
Maslo:
2 kašike
Kuhani goveđi odrezak:
250 grama
Instrukcije
U lonac dodajte pileću supu, piletinu, špinat i luk.
Kuhajte dok meso i povrće ne budu kuhani a zatim dodajte maslo, sir i govedinu.
Dobro promiješajte i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.