Jednostavna piletina s mozzarellom i parmezanom

Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 5 minuta
Jednostavna piletina s mozzarellom i parmezanom

Sastojci

Pileći fileti:
4 komada
Jaja:
1 komad
Prezla:
Po želji
Maslinovo ulje:
3 kašike
Mozzarela:
8 kriški
Umak za špagete:
450 grama
Parmezan:
Po želji
Mlijeko:
1/2 šolje

Instrukcije

  1. Umutite jaja i mlijeko u zdjeli.

  2. Umiješajte filete u smjesu s jajima a zatim u prezlu.

  3. Zagrijte ulje u tavi i pecite filete, oko 3 minute sa svake strane ili dok ne dobiju smeđu boju.

  4. Stavite filete u posudu za pečenje i na svaki file stavite po dvije kriške mozzarella sira.

  5. Prelijte sa umakom i pospite parmezanom.

  6. Stavite u pećnicu i pecite 30 minuta na temperaturi od 170 °C.

  7. Izvadite iz pećnice i poslužite uz zelenu salatu.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.