Jednostavna piletina s mozzarellom i parmezanom
Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Pileći fileti:
4 komada
Jaja:
1 komad
Prezla:
Po želji
Maslinovo ulje:
3 kašike
Mozzarela:
8 kriški
Umak za špagete:
450 grama
Parmezan:
Po želji
Mlijeko:
1/2 šolje
Instrukcije
Umutite jaja i mlijeko u zdjeli.
Umiješajte filete u smjesu s jajima a zatim u prezlu.
Zagrijte ulje u tavi i pecite filete, oko 3 minute sa svake strane ili dok ne dobiju smeđu boju.
Stavite filete u posudu za pečenje i na svaki file stavite po dvije kriške mozzarella sira.
Prelijte sa umakom i pospite parmezanom.
Stavite u pećnicu i pecite 30 minuta na temperaturi od 170 °C.
Izvadite iz pećnice i poslužite uz zelenu salatu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.