Kaneloni od špinata
Sastojci
Instrukcije
Pomiješati pola parmezana, mascarpone sir, taleggio sir, iscijeđeni sok od limuna i orahe.
Ostaviti ¼ na jednu stranu, a onda sjediniti mješavinu sireva sa špinatom.
Ispržiti listove kadulje na vrelom maslacu.
Pola kadulje izmrviti u mješavinu od sira, a ostatak ostaviti za posipanje.
Veću kašiku smjese od sira i špinata staviti na rub svakog lazanja lista, pa listove urolati.
Poredati ih u posudu za pečenje, premazati ostatkom mješavine sireva, dodati ½ čaše vode, pa posuti parmezanom i hrskavim listovima kadulje.
Posudu poklopiti i peći 20 minuta na 200 °C.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.