Kolač s svježim kruškama
Sastojci
Instrukcije
U zdjeli pomiješajte šećer, jaja i ulje.
U drugoj zdjeli kombinirajte brašno, sodu, ekstrakt vanilije, cimet, sol i kruške. Dodajite napravljenu kombinaciju u smjesu s šećerom uz konstantno miješanje dok ne dobijete tijesto.
Premjestite tijesto u podmazanu kalupnu posudu za pečenje i pecite 60 minuta u pećnici na temperaturi od 170 °C.
Izvadite kolač iz pećnice a zatim i iz posude za pečenje i ostavite da se ohladi.
U međuvremenu, pomiješajte šećer u prahu s mlijekom dok ne dobijete glatku smjesu.
Dobivenom smjesom premažite napravljeni kolač i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.