Kotleti s gljivama

Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 5 minuta
Kotleti s gljivama

Sastojci

Goveđi kotleti:
4 komada
Margarin:
3 kašike
Sol:
Po želji
Mljeveni biber:
Po želji
Paprika:
Po želji
Gljive lisičarke:
125 grama
Peršun:
3/2 kasika
Vinjak:
Po želji
Slatko vrhnje:
3 kašike

Instrukcije

  1. Umiješajte kotlete u sol, biber i papriku.

  2. Zagrijte margarin u tavi i ispecite kotlete s jedne strane.

  3. Okrenite i dodajte gljive.

  4. Dodajte peršun i pospite kotlete s malo vinjaka.

  5. Dodajte slatko vrhnje, kratko pirjajte pa poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.