Kotleti s gljivama
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Goveđi kotleti:
4 komada
Margarin:
3 kašike
Sol:
Po želji
Mljeveni biber:
Po želji
Paprika:
Po želji
Gljive lisičarke:
125 grama
Peršun:
3/2 kasika
Vinjak:
Po želji
Slatko vrhnje:
3 kašike
Instrukcije
Umiješajte kotlete u sol, biber i papriku.
Zagrijte margarin u tavi i ispecite kotlete s jedne strane.
Okrenite i dodajte gljive.
Dodajte peršun i pospite kotlete s malo vinjaka.
Dodajte slatko vrhnje, kratko pirjajte pa poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.