Kremasti pileći fileti

Služi: 1 osobuKuhanje: 90 minutaPriprema: 10 minuta
Kremasti pileći fileti

Sastojci

Pileće filete:
4 komada
Začini:
1 prstohvat
Krem pileća supa:
1 konzerva
Mlijeko:
300 mililitara

Instrukcije

  1. Zagrijte rernu na 175°C.

  2. Položite pileće filete u pleh za pečenje, začinite ih začinima po želji.

  3. U zdjeli pomiješajte zgusnutu supu i mlijeko. Ravnomjerno prelijte smjesu preko pilećih fileta.

  4. Pecite u prethodno zagrijanoj rerni dok piletina više nije ružičasta u sredini i sokovi budu bistri, otprilike 1 sat i 30 minuta.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.