Kremasti špinat sa sirom
Sastojci
Instrukcije
Pripremite sve potrebne sastojke.
Zagrijte tavu na srednje visoku temperaturu. Dodajte sjeckani špinat kuhajte i miješajte dok se ne zgusne.
Ocijedite u cjediljci, istiskujući što više tečnosti.
Rastopite maslac u istoj tavi na srednjoj temperaturi. Dodajte sjeckani crveni luk i bijeli luk, kuhajte i miješajte dok ne omekšaju, otprilike 5 minuta.
Dodajte špinat i promiješajte ga s pavlakom.
Izdrežite sir trapist na male komadiće i rasporedite ih preko smjese špinata. Miješajte dok se sir ne otopi i obloži špinat.
Umešajte rendani parmezan sir. Nastavite kuhati i miješati dok se smjesa ne zgusne.
Začinite sa soli i biberom po želji, poslužite vruće.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.