Kremenadla s pavlakom
Sastojci
Instrukcije
Istucite kremenadle čekićem za meso.
Posolite, pobiberite i s obje strane premažite miješanim začinima.
U posebnoj zdjeli pomiješajte jaje, brašno i prezlu.
Umiješajte kremenadle u tu smjesu.
Zagrijte ulje u tavi i propržite kremenadle.
Skinite i poredajte ih u tepsiju za pečenje.
U posebnoj zdjeli dodajte jaje i umutite ga. Dodaje miješane začine, pavlaku, sir, mlijeko, paradajz sos. Sve zajedno dobro izmiješajte.
Prespite kremenadle tom smjesom.
Stavite u rernu i pecite 15-20 minuta na 200 °C.
Izvadite i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.