Kremenadle s pavlakom i parmezanom
Služi: 1 osobuKuhanje: 50 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Kremenadla:
4 komada
Pavlaka:
450 mililitara
Parmezan:
Po želji
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Ulje:
Po želji
Vegeta:
Po želji
Instrukcije
Umiješajte kremandle u sol, biber i vegetu.
Premažite tepsiju uljem pa dodajte kremenadle.
Posolite pavlaku pa prelijte po kremenadlama.
Pospite parmezanom i stavite u rernu.
Pecite 45 minuta na temperaturi od 250 °C.
Izvadite i poslužite uz pomfrit ili kuhanu tjesteninu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.