Lagani gulaš u pretis loncu
Služi: 1 osobuKuhanje: 60 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Govedina:
1 kilogram
Francuska supa od luka:
300 mililitara
Konzervisana krem supa od gljiva:
300 mililitara
Gljive:
120 grama
Suho crno vino:
1/2 šolje
Mrkve:
Po želji
Instrukcije
U pretis lonac dodajte narezano goveđe meso, francusku supu od luka, krem supu od gljiva, gljive i vino pa poklopite.
Kuhajte oko 1 sat vremena.
Skinite sa toplote i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.