Lazanje s gljivama
Sastojci
Instrukcije
Skuhajte lazanje slijedeći uputstva na ambalaži.
U tavi zagrijte margarin a zatim umiješajte brašno, mlijeko i sol. Kuhajte dok ne dobijete kompaktnu smjesu.
Podmažite posudu za pečenje a dno prekrijte s lazanjom. Dodajte nasjeckane gljive, pospite parmezanom i prelijte s pola napravljenog umaka. Prekrijte lazanjom pa ponovite isto s preostalim sastojcima s tim da umak treba biti na vrhu.
Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 15-20 minuta ili dok lazanje ne dobiju rumenu boju.
Izvadite i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.