Miješana pizza
Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Brašno:
350 grama
Kvasac:
20 grama
Voda:
220 mililitara
Sol:
Po želji
Šećer:
1/2 kašičice
Salama za pizzu:
140 grama
Edamer:
190 grama
Kečap:
90 mililitara
Ljuti kečap:
50 mililitara
Origano:
Po želji
Masline:
Po želji
Instrukcije
Zagrijte pećnicu.
Od brašna, kvasca i vode napravite tijesto i ostavite da nadođe.
Uz pomoć oklagije napravite bazu za pizzu.
Stavite bazu na posudu za pečenje, premažite kečapom i dodajte salamu.
Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 14 minuta na 200 °C, a nakon toga pecite 2 minute pizzu samo odozdo.
Dodajte sir, kečap i origano pa pecite još 10 minute.
Izvadite, dodajte masline i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.