Miješana pizza

Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 10 minuta
Miješana pizza

Sastojci

Brašno:
350 grama
Kvasac:
20 grama
Voda:
220 mililitara
Sol:
Po želji
Šećer:
1/2 kašičice
Salama za pizzu:
140 grama
Edamer:
190 grama
Kečap:
90 mililitara
Ljuti kečap:
50 mililitara
Origano:
Po želji
Masline:
Po želji

Instrukcije

  1. Zagrijte pećnicu.

  2. Od brašna, kvasca i vode napravite tijesto i ostavite da nadođe.

  3. Uz pomoć oklagije napravite bazu za pizzu.

  4. Stavite bazu na posudu za pečenje, premažite kečapom i dodajte salamu.

  5. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 14 minuta na 200 °C, a nakon toga pecite 2 minute pizzu samo odozdo.

  6. Dodajte sir, kečap i origano pa pecite još 10 minute.

  7. Izvadite, dodajte masline i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.