Narezani odrezak s pikantnom salatom
Sastojci
Instrukcije
Premažite odrezke maslinovim uljem i stavite ih u već zagrijanu tavu.
Pecite 3 do 4 minute sa svake strane ili duže za one koji vole bolje pečeno.
Premjestite odrezke na dasku za rezanje. Sačekajte 5 minuta pa ih izrežite.
U međuvremenu u zdjeli pomiješajte bijeli luk, kečap, senf, Worcestershire umak i ocat.
Dodajte 1/2 šoljice extra-djevičanskog maslinovog ulja i začinite sa soli i biberom po želji.
Dodajte narezanu šporagu i špinat. Izmiješajte.
Narežite odrezke i poslužite uz napravljenu salatu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.