Odrezak s mrkvom i krompirom
Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Goveđi odrezak:
1 komad
Mrkve:
8 komada
Krompir:
2 komada
Konzervirana krem supa od gljiva:
1 komad
Brokule:
Po želji
Instrukcije
Propržite meso u tavi a zatim stavite u posudu za pečenje.
Dodajte narezanu mrkvu i krompir.
Prelijte sa supom od gljive, poklopite i stavite u pećnicu.
Pecite 30 minuta na temperaturi od 170 °C ili dok krompir ne omekša.
Izvadite i poslužite toplo.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.