Odrezak s lukom i brandyem
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Goveđi odrezak:
1 komad
Margarin:
4 kašike
Bijeli luk u prahu:
1/2 kašičice
Crveni luk:
4 glavice
Peršun:
1 kašika
Brandy:
1 kašika
Instrukcije
Ispecite odrezak po vlastitoj želji.
Rastopite margarin u tavi pa dodajte bijeli luk, crveni luk i peršun. Pecite dok luk omekša.
Umiješajte brandy i kuhajte 5 minute.
Prelijte odrezak s umakom od luka i poslužite odmah.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.