Pečena jaja u avokadu
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Avokado:
2 komada
Jaja:
4 komada
Biber:
Po želji
Sol:
Po želji
Pileća prsa:
55 grama
Paradajz:
1 komad
Bosiljak:
1 komad
Cheddar sir:
Po želji
Mladi luk:
Po želji
Instrukcije
Zagrijte rernu na 200°C.
Prepolovite avokade i izvadite košpe.
Stavite polovice avokada na pleh za pečenje i izdubite malo “mesa” kako biste napravili veću rupu.
Razbijte po jedno jaje u svaku rupu i posolite i pobiberite po ukusu.
Poslužite sa dodacima po želji i pecite 15 minuta ili dok žumance ne postigne željenu čvrstoću.
Pospite svježim biljem po želji prije posluživanja.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.