Pečena piletina s začinskim biljem
Sastojci
Instrukcije
Rastopite maslo u tavi.
Začinite piletinu sa soli i biberom i pecite u tavi s obje strane oko 5 minuta, ili dok ne dobije smeđu boju. Izvadite piletinu na tanjir.
Dodajte vino u tavu i kuhajte lagano oko 2-3 minute a zatim vratite piletinu i pirjajte 15 minuta.
Umiješajte začinsko bilje, poklopite i kuhajte dok piletina ne omkeša, još 15 minuta.
Izvadite piletinu i stavite u posude za posluživanje, prelijte s dobivenim saftom i poslužite odmah.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.