Pečeni fileti lososa
Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Fileti lososa:
350 grama
Maslinovo ulje:
3 kašike
Susamove sjemenke:
3 kašičice
Zeleni luk:
3 glavice
Limun:
Po želji
Instrukcije
Predhodno uljem podmažite posudu za pečenje.
Premažite filete s uljem i poredajte u posudu za pečenje ( koža okrenuta prema dole).
Pospite filete sa susamovim sjemenkama i zelenim lukom.
Prekrijte posudu s aluminijskom folijom i pecite 30-40 minuta na umjerenoj temperaturi ili dok fileti ne budu pečeni.
Izvadite iz pećnice i poslužite uz prilog.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.