Pečeni fileti s švicarskim sirom
Služi: 1 osobuKuhanje: 45 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Pileći fileti:
6 komada
Konzervisana pileća supa:
1 komad
Voda:
1 šolja
Švicarski sir:
200 grama
Maslo:
Po želji
Prezla:
Po želji
Instrukcije
Stavite piletinu u posudu za pečenje.
U zdjeli pomiješajte supu i vodu. Prelijte preko piletine.
Pospite s sirom.
U tavi zagrijte maslo i prezlu i prespite preko sira.
Prekrijte posudu za pečenje folijom i pecite 35-45 minuta na temperaturi od 190 °C.
Izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.