Pečeni riblji fileti s parmezanom
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Mlijeko:
1/4 šolje
Sol:
2 kašike
Ribilji fileti:
900 grama
Prezla:
1/2 šolje
Paprika:
1/2 kašičice
Parmezan:
1/4 šolje
Maslo:
Po želji
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 170 °C i podmažite uljem posudu za pečenje.
U jednoj zdjeli pomiješajte mlijeko i sol a u drugoj prezlu, papriku i parmezan.
Umiješajte filete prvo u smjesu s mlijekom a zatim u prezlu.
Poredajte filete u predhodno podmazanu posudu za pečenje, pospite maslom i pecite 30 minuta, ili dok fileti ne budu pečeni, ovisno o debljini fileta.
Izvadite iz pećnice i poslužite uz dodatni parmezan.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.