Pileća krilca s medom i limunom
Služi: 1 osobuKuhanje: 50 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Sol:
3/2 kasicica
Pileća krilca:
12 komada
Sok od limuna:
125 mililitara
Bijeli luk:
5 češanja
Med:
90 grama
Limun:
5 kriški
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 200 °C.
Stavite krlica u posudu za pečenjie, pospite sa soli i pecite 30 minuta.
U posebnu zdjelu dodajte sok od limuna, bijeli luk i med. Miješajte dok se med ne rasotopi.
Prelijte preko pilećih krilca i promiješajte.
Pecite još 20 minuta a zatim izvadite i poslužite s kriškama limuna.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.