Pileća prsa punjena feta sirom i origanom
Sastojci
Instrukcije
U manjoj posudi pomiješajte feta sir i origano.
Na svakom komadu pilećih prsa napravite prorez, da izgleda kao dublji đep.
Napunite „đep“ mješavinom feta sira i origana, a u meso utrljajte sol i biber.
U tavi, na zagrijanom ulju pržite pileća prsa dok ne porumene s obje strane.
Nakon što izvadite filete, dodajte u tavu pileću supu i kuhajte uz povremeno miješanje dok malo ne uvrije.
Dodajte limunov sok i maslac, pa kuhajte na umjerenoj temperaturi dok se maslac ne istopi, a sos ne zgusne.
Poslužite piletinu uz ovaj sos.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.