Pileći batci u umaku
Sastojci
Instrukcije
Zagrijte ulje u tavi na srednjoj temperaturi.
Dodajte piletinu i pecite, uz povremeno okretanje, 15 minuta ili dok piletina ne dobije smeđu boju.
Izvadite piletinu, poklopite i zadržite toplu.
U drugoj zdjeli pomiješajte supu, vodu, curry, cimet i luk.
Stavite u tavu i dobro promiješajte.
Dovedite do ključanja a zatim dodajte gore navedenu pečenu piletinu.
Začinite sa soli i biberom.
Poklopite i kuhajte 15-20 minuta na srednjoj temperaturi.
Skinite sa vatre i poslužite uz kuhanu rižu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.