Pileći fileti s rižom i graškom
Služi: 1 osobuKuhanje: 55 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Pileći fileti:
4 komada
Riža:
3/2 solja
Kipuća voda:
1/2 šolje
Konzervisana krem pileća supa:
300 mililitara
Konzervisana krem supa od celera:
300 mililitara
Francuska supa od luka:
2 kašike
Grašak:
300 grama
Peršun:
1/2 šolje
Instrukcije
Stavite piletinu u podmazanu posudu za pečenje.
U zdjeli pomiješajte rižu s vodom, a u drugoj zdjeli pomiješajte pileću supu, supu od celera, supu od luka i grašak.
Pomiješajte dvije dobivene smjese pa prelijte preko piletine, poklopite i pecite u pećnici 40 minuta na temperaturi od 170 °C.
Skinite poklopac, pospite sa peršunom i pecite još 10-15 minuta.
Izvadite i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.