Pileći fileti s gljivama u hladnom umaku
Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Gljive:
300 grama
Pileći fileti:
350 grama
Crveni luk:
1 glavica
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Sok od limuna:
Po želji
Bijelo vino:
5/2 kasika
Vegeta:
1 kašičica
Majoneza:
100 grama
Peršun:
Po želji
Ulje:
Po želji
Instrukcije
Odvojeno propržite meso i gljive.
Proprženo meso i gljive stavite u veću zdjelu, promiješajte i dodajte luk.
U manjoj zdjeli pomiješajte majonezu, limunov sok, vino, vegetu, sol, biber i peršun.
Prelijte gljive, meso i luk s napravljenom smjesom.
Poslužite toplo ili hladno.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.