Pileći fileti sa paniranom rajčicom

Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 10 minuta
Pileći fileti sa paniranom rajčicom

Sastojci

Pileći fileti:
4 komada
Panirana rajčica:
4 kašike
Maslinovo ulje:
3 kašičice
Celer:
1 kašičica
Bosiljak:
1 kašičica
Peršun:
1 kašičica

Instrukcije

  1. U proključalu vodu staviti, izrezane na kockice, pileće filete i kuhati 7-8 minuta.

  2. Nakon što se skuhaju, staviti ih na vrelo maslinovo ulje i dodati paniranu rajčicu, i ostaviti tako sve dok rajčica je proključa.

  3. Dodati začine. Preporuka: celer, bosiljak, peršin.

  4. Servirati toplo uz šnitu kruha.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.