Pileći fileti sa šparogama
Sastojci
Instrukcije
Spojite 2-3 narezane trake piletine u jednu pa urolajte 3 šparoge, kao na sl. Pnovite isto sa preostalom piletinom i šparogama.
Stavite filete u podmazanu posudu za pečenje.
U manjoj zdjeli pomiješajte dressing, umak od soje, đumbir, sol i biber. Prelijte preko piletine.
Poklopite, stavite u pećnicu i pecite 25 minuta na temperaturi od 170 °C.
Skinite poklopac, pospite sa sjemenkama i pecite još 15 minuta.
Poslužite uz rižu ako želite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.