Piletina sa medom, ananasom i majonezom
Sastojci
Instrukcije
Kombinirajte med, sok od limuna, ulje i mješovito bilje u veliku zdjelu. Dodajte piletinu i izmiješajte.
Poklopite i ostavite sa strane da se apsorbuje.
Sitno najseckajte ananas kako bi otklonili višak tekućine. Prebacite u veliku zdjelu.
Dodajte kupus, kiselo vrhnje, majonezu, korijander i curry prah. Izmiješajte.
Prethodno zagrijte roštilj ploču na visokoj temperaturi. Iscijedite piletinu i stavite na roštilj. Pecite po 8 minuta sa svake strane ili dok ne bude pečena.
Podijelite salatu s kupusom i piletinu u posude za posluživanje. Poslužite s kriškama limete (vrsta limuna) i koricom hljeba.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.