Piletina u supi od gljiva i cheddar sira

Služi: 1 osobuKuhanje: 50 minutaPriprema: 10 minuta
Piletina u supi od gljiva i cheddar sira

Sastojci

Pile:
1 komad
Konzervisana krem pileća supa:
1 konzerva
Konzervisana krem supa od gljiva:
1 konzerva
Konzervisana supa od cheddar sira:
3 konzerve
Kuhana riža:
Po želji

Instrukcije

  1. U loncu skuhajte pile. Ostavite da se malo ohladi a zatim odvojite meso od kosti pa nasjeckajte meso na manje komade.

  2. U većem loncu pomiješajte pileću supu, supu od gljiva i supu od cheddar sira.

  3. Umiješajte nasjeckanu piletinu.

  4. Kuhajte 5 minuta na srednjoj temperaturi.

  5. Poslužite uz kuhanu rižu ili rezance.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.