Piletina u šećeru i bijelom luku

Služi: 1 osobuKuhanje: 60 minutaPriprema: 2 minuta
Piletina u šećeru i bijelom luku

Sastojci

Pile:
1 komad
Smeđi šećer:
1 šolja
Ocat:
3/4 šolje
Bijeli luk:
5/2 kasicica
Umak od soje:
2 kašike
Biber:
1 kašičica

Instrukcije

  1. Pomiješajte piletinu i ostale sastojke.

  2. Dobivenu smjesu stavite u pretis lonac.

  3. Kuhajte 60 minuta ili dok piletina ne bude kuhana.

  4. Poslužite uz kuhanu rižu.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.