Piletina u umaku s gljivama
Služi: 1 osobuKuhanje: 25 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Pileći fileti:
500 grama
Gljive:
150 grama
Crveni luk:
2 glavice
Pileća supa:
1/2 šolje
Brandy:
4 kašičice
Vrhnje:
3 šolje
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Ulje:
Po želji
Instrukcije
Propržite filete s obje strane u tavi dok ne dobiju smeđu boju a zatim ih premjestite u posudu za pečenje.
U istoj tavi propržite gljive i luk a zatim pospite po piletini.
Umiješajte supu, vrhnje, brandy, sol i biber.
Pecite na manjoj temperaturi 15 minuta.
Izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.