Pljeskavice s kečapom
Služi: 1 osobuKuhanje: 8 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Mljevena govedina:
450 grama
Jaja:
1 komad
Kečap:
2 kašike
Sol:
1 kašičica
Biber:
1/2 kašičice
Jaja:
4 komada
Instrukcije
Pomiješajte govedinu, jaje, kečap, sol i biber a zatim oblikujte 4 pljeskavice.
Pecite u zagrijanoj tavi 4 minute sa svake strane ili dok pljeskavice ne budu pečene.
Poslužite uz jaja pečena na oku.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.