Predjelo od ribe
Služi: 1 osobuKuhanje: 5 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Zelena salata:
1 list
Endivija:
1 list
Narandže:
3 kriške
Riblji filet:
1 komad
Sok od limuna:
1 kašičica
Slatko vrhnje:
3/2 kasika
Kopar:
1 kašičica
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
Listove operite i ocijedite a zatim ih lijepo stavite na tanjir za posluživanje. Dodajte i narandžu.
Skinite kožicu s fileta a zatim ga premažite limunovim sokom.
Pomiješajte vrhnje, kopar, sol i biber. Premažite preko fileta.
Poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.