Predjelo s mozzarellom i paradajzom
Služi: 1 osobuPriprema: 4 minuta
Sastojci
Mozzarela:
200 grama
Paradajz:
250 grama
Bijeli luk:
2 češnja
Maslinovo ulje:
2 kašike
Bosiljak:
1/2 šolje
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Senf:
5 kašičica
Instrukcije
U većoj zdjeli pomiješajte senf, ulje, bijeli luk i bosiljak.
Dodajte paradajz i mozzarella sir i ponovo dobro izmiješajte.
Začinite sa soli i biberom pa poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.