Predjelo s mozzarellom i paradajzom

Služi: 1 osobuPriprema: 4 minuta
Predjelo s mozzarellom i paradajzom

Sastojci

Mozzarela:
200 grama
Paradajz:
250 grama
Bijeli luk:
2 češnja
Maslinovo ulje:
2 kašike
Bosiljak:
1/2 šolje
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Senf:
5 kašičica

Instrukcije

  1. U većoj zdjeli pomiješajte senf, ulje, bijeli luk i bosiljak.

  2. Dodajte paradajz i mozzarella sir i ponovo dobro izmiješajte.

  3. Začinite sa soli i biberom pa poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.