Punjena jaja

Služi: 4 osobeKuhanje: 8 minutaPriprema: 25 minuta
Punjena jaja

Sastojci

Jaja:
4 komada
Majoneza:
85 grama
Senf:
85 grama
Sudžuk:
100 grama
Krastavac:
Po želji
Mrkva:
Po želji

Instrukcije

  1. Skuhati jaja na tvrdo, oguliti i presjeci na pola (uz duž)

  2. Izvaditi žumance tako da ne ostetite bjelanjak. Sudžuku isjeci na male kockice.

  3. U posudu staviti žumance, sudžuku, majonezu ,senf i lijepo promješati.

  4. Napravljenu smjesu staviti na polovice bjelanjka tako da popunite rupu, i lijepo oblikovati kašikom.

  5. Odozgo naribati krastavac i mrkvu.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.