Punjena jaja
Služi: 4 osobeKuhanje: 8 minutaPriprema: 25 minuta
Sastojci
Jaja:
4 komada
Majoneza:
85 grama
Senf:
85 grama
Sudžuk:
100 grama
Krastavac:
Po želji
Mrkva:
Po želji
Instrukcije
Skuhati jaja na tvrdo, oguliti i presjeci na pola (uz duž)
Izvaditi žumance tako da ne ostetite bjelanjak. Sudžuku isjeci na male kockice.
U posudu staviti žumance, sudžuku, majonezu ,senf i lijepo promješati.
Napravljenu smjesu staviti na polovice bjelanjka tako da popunite rupu, i lijepo oblikovati kašikom.
Odozgo naribati krastavac i mrkvu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.