Rezanci s piletinom i gljivama
Sastojci
Instrukcije
Zagrijte maslo u tavi na visokoj temperaturi.
Umiješajte filete u brašno a zatim ih stavite u zagrijanu tavu.
Pecite ih 5 minuta s obje strane ili dok ne dobiju smeđu boju.
Umiješajte luk, gljive i ostatak brašna sa filetima.
Smanjite temperaturu i kuhajte, uz konstantno miješanje, dok luk ne dobije zlatno smeđu boju.
U manjoj posudi pomiješajte supu i senf. Dodajte u tavu s filetima i dovedite do ključanja.
Smanjite temperaturu i ostavite da pirja 5 minuta.
Dodajte vrhnje i peršun. Kuhajte još 2 minute.
Začinite sa soli i biberom.
Poslužite uz kuhane rezance.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.