Riba na azijski način
Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 4 minuta
Sastojci
Fileti lososa:
4 komada
Umak od soje:
1/2 šoljice
Đumbir:
2 komada
Slatki chilli umak:
1/2 šoljice
Kuhana riža:
Po želji
Mladi luk:
4 komada
Instrukcije
Zagrijte pećnicu na 200 °C.
Stavite filete u plitku tepsiju za pečenje.
U posebnoj zdjeli pomiješajte umak od soje, đumbir i slatki chilli umak a zatim pospite po ribljim filetima.
Pokrijte folijom i pecite 8 minuta ili dok ne bude pečeno.
Poslužite uz kuhanu rižu i mladi luk.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.